Om Robust

Robust er en personlig og allsidig fysioterapi- og rehabiliteringsklinikk som du finner i de samme lyse og moderne lokalene som Jar Dyreklinikk. Sammen har vi utviklet et unikt klinikktilbud som vi er stolte over å kunne tilby våre kunder. 

 

Mitt navn er Katrine Vere og det er jeg som driver Robust. Jeg har en bachelorgrad i dyrepleie og etterutdanning innen rehabilitering og fysioterapi på smådyr fra NMBU Veterinærhøgskolen. For tiden studerer jeg til en Master i Veterinary Physiotherapy ved Harper Adams University i England, dette er en master som jeg tar på deltid mens jeg fortsetter å drive Robust. Jeg er per nå, den eneste norske rehabiliteringsterapeuten som tar master i veterinærfysioterapi. 

Jeg jobber mye med manuell terapi og mobiliseringsteknikker, og holder meg faglig oppdatert med kurs og seminarer. Jeg har arbeidet med hund og katt på smådyrklinikk siden 2007 før jeg startet Robust i 2017. Klinikken drives med fokus på høy faglig og etisk standard. 

Hos Robust er det fokus på å lage en skreddersydd løsning for din firbente venn. Det er viktig med oppfølging og kommunikasjon underveis i behandlingen. Kombinert med behandlingen i klinikk lager vi et eget treningsopplegg for din hund eller katt, hvor du som eier blir involvert og kan følge opp med øvelser hjemme for best mulig resultat.  

Jeg er medlem av Norsk Forening For Universitetsutdannede Rehabiliteringsterapeuter For Dyr (NFURD). 

Timebestillinger
Mandag
14:00-20:00
 
Tirsdag og fredag
08:00-16:00

 

Adresse og kontakt

 

Storengveien 8

1358 Jar

 

Tlf: 67 10 48 90 (mellom 8-19)

Mob: 97 32 42 42

 

Epost: katrine@robustfysio.no

Du finner oss i samme lokaler

som Jar Dyreklinikk!

 

© 2023 Proudly created with Wix.com

Kart
  • Facebook Social Icon
Besøk oss på Facebook!
  • w-youtube
  • w-facebook
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now