top of page

Om Robust 

Robust er en personlig og allsidig fysioterapi- og rehabiliteringsklinikk for hund og katt som du finner sentralt i Stabekk sentrum. Jeg tilbyr også fysioterapi og rehabilitering for hest utenfor klinikken. 

 

Mitt navn er Katrine Vere og det er jeg som driver Robust. Min bakgrunn er en mastergrad i veterinærfysioterapi (MSc) fra Harper Adams University i England, en bachelorgrad i dyrepleie og spesialisering innen rehabilitering og fysioterapi på smådyr fra NMBU Veterinærhøgskolen. Jeg er per 2023, den eneste i Norge med en master i veterinærfysioterapi. 

Jeg har arbeidet med hund og katt på smådyrklinikk siden 2007 før jeg startet Robust i 2017. Klinikken drives med fokus på høy faglig og etisk standard. All behandling som tilbys har grunnlag i evidensbasert praksis. 

Hos Robust får du en skreddersydd løsning for din firbente venn. Kombinert med behandlingen i klinikk lager vi et eget treningsopplegg som eier får veiledning til å utføre selv. Det er viktig for oss at eier blir involvert og kan følge opp med øvelser hjemme for best mulig resultat.  

Jeg er medlem av Norsk Forening For Universitetsutdannede Rehabiliteringsterapeuter For Dyr (NFURD). 

nfurd_logo_1-1_cirkulc3a4r.jpg
AE3C70B5-0FAF-4F99-9B0D-F59EC6AFF862_1_201_a.jpeg

Utdanning
 
MSc Veterinary Physiotherapy
Harper Adams University


Bachelor i Dyrepleie (autorisert) 
NMBU Veterinærhøgskolen

NMBU-Sert Rehabiliteringsterapeut på smådyr
NMBU Veterinærhøgskolen


 

 

bottom of page