Om Robust

Velkommen til Robust som tilbyr rehabilitering og fysioterapi for hund og katt.

Robust er en personlig og allsidig rehabiliteringsklinikk som du finner i de samme lyse og moderne lokalene som Jar Dyreklinikk. Sammen har vi utviklet et unikt klinikktilbud som vi er stolte over å kunne tilby våre kunder. 

 

Robust drives av dyrepleier og rehabiliteringsterapeut, Katrine Vere. Jeg har en bachelorgrad i dyrepleie og etterutdanning innen rehabilitering og fysioterapi på smådyr fra NMBU Veterinærhøgskolen. Jeg jobber mye med manuell terapi og mobiliseringsteknikker, og holder meg faglig oppdatert med blant annet kurs og seminarer. Jeg har arbeidet med hund og katt ved smådyrklinikk siden 2007 før hund startet Robust i 2017. For tiden studerer jeg til en master i Veterinary Physiotherapy ved Harper Adams University i England, dette er en master som jeg tar på deltid mens jeg fortsetter å drive Robust. 

Hos Robust er det fokus på å lage en skreddersydd løsning for din firbente venn. Det er viktig med oppfølging og kommunikasjon underveis i behandlingen. Kombinert med behandlingen i klinikk lager vi et eget treningsopplegg for din hund eller katt, hvor du som eier blir involvert og kan følge opp med øvelser hjemme for best mulig resultat.  

Timebestillinger:
 
Mandag
14:00-20:00
 
Tirsdag og fredag
08:00-16:00

 

Adresse og kontakt:

 

Storengveien 8

1358 Jar

 

Tlf: 67 10 48 90 (mellom 8-19)

Mob: 48 30 22 61

 

Epost: katrine@robustfysio.no

Du finner oss i samme lokaler

som Jar Dyreklinikk!

 

Kart
  • Twitter Clean
  • w-youtube
  • w-facebook
  • Facebook Social Icon
Besøk oss på Facebook!

© 2023 Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now