Om Robust 

Robust er en personlig og allsidig fysioterapi- og rehabiliteringsklinikk som du finner på flotte Jarhuset - et av de eldste næringslokalene på Jar. 

 

Mitt navn er Katrine Vere og det er jeg som driver Robust. Min bakgrunn er en PgD i veterinærfysioterapi (Postgraduate Diploma), en bachelorgrad i dyrepleie og etterutdanning innen rehabilitering og fysioterapi på smådyr fra NMBU Veterinærhøgskolen. 

 

For tiden studerer jeg til en Master i Veterinary Physiotherapy ved Harper Adams University i England. Dette er en master som jeg har skrevet på deltid mens jeg fortsetter å drive Robust. Jeg er per 2021, den eneste i Norge som studerer til en mastergrad i veterinærfysioterapi. 

Jeg har arbeidet med hund og katt på smådyrklinikk siden 2007 før jeg startet Robust i 2017. Klinikken drives med fokus på høy faglig og etisk standard. 

Hos Robust får du en skreddersydd løsning for din firbente venn. Det er viktig med oppfølging og kommunikasjon underveis i behandlingen. Kombinert med behandlingen i klinikk lager vi et eget treningsopplegg for din hund eller katt, hvor du som eier blir involvert og kan følge opp med øvelser hjemme for best mulig resultat.  

Jeg er medlem av Norsk Forening For Universitetsutdannede Rehabiliteringsterapeuter For Dyr (NFURD). 

nfurd_logo_1-1_cirkulc3a4r.jpg