Om Robust

Robust er en personlig og allsidig fysioterapi- og rehabiliteringsklinikk som du finner på flotte Jarhuset - et av de eldste næringslokalene på Jar. Tidligere delte vi lokaler med Jar Dyreklinikk, men etter at vi utvidet klinikken i 2020, flyttet vi inn i nyoppussede lokaler i Jarveien 1A. 

 

Mitt navn er Katrine Vere og det er jeg som driver Robust. Jeg har en bachelorgrad i dyrepleie og etterutdanning innen rehabilitering og fysioterapi på smådyr fra NMBU Veterinærhøgskolen. For tiden studerer jeg til en Master i Veterinary Physiotherapy ved Harper Adams University i England, dette er en master som jeg tar på deltid mens jeg fortsetter å drive Robust. Jeg er per 2021, den eneste i Norge som studerer til en master i veterinærfysioterapi. 

Jeg jobber mye med manuell terapi og mobiliseringsteknikker, og holder meg faglig oppdatert med kurs og seminarer. Jeg har arbeidet med hund og katt på smådyrklinikk siden 2007 før jeg startet Robust i 2017. Klinikken drives med fokus på høy faglig og etisk standard. 

Hos Robust er det fokus på å lage en skreddersydd løsning for din firbente venn. Det er viktig med oppfølging og kommunikasjon underveis i behandlingen. Kombinert med behandlingen i klinikk lager vi et eget treningsopplegg for din hund eller katt, hvor du som eier blir involvert og kan følge opp med øvelser hjemme for best mulig resultat.  

Jeg er medlem av Norsk Forening For Universitetsutdannede Rehabiliteringsterapeuter For Dyr (NFURD). 

nfurd_logo_1-1_cirkulc3a4r.jpg